κολλαγόνο συμπληρώματα για περιποίηση προσώπου


κολλαγόνο συμπληρώματα για περιποίηση προσώπουΦαίνεται ότι η πλειοψηφία του δυτικού κόσμου είναι σε μια προσπάθεια για την καταπολέμηση της τα σημάδια της γήρανσης, αλλά αυτό όλο και πιο δημοφιλής για να ψάξουν για λιγότερο παρεμβατική τρόπους για να κάνει αυτό.

Λοιπόν, γιατί είναι ακριβώς ότι η εμφάνιση του δέρματος μας υποβαθμίζει με την ηλικία και τι να κάνουμε για αυτό;

Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο συνδετικών ιστών σε όλο μας το σώμα, και είναι ένα σημαντικό συστατικό του δέρματός μας.

Καθώς μεγαλώνουμε, το εσωτερικό στρώμα του δέρματος μας χάνει κολλαγόνου, τη καθιστώντας λιγότερο εύπλαστο και σταθερή και πιο ευάλωτα σε βλάβες και αισθητή σημάδια της γήρανσης, όπως sagginess του δέρματος και ρυτίδες.

Στο νεανικό δέρμα, το κολλαγόνο πλαίσιο είναι άθικτο και το δέρμα να παραμένει ενυδατωμένο, ελαστικό. Είναι ανθεκτική σε τις πολλές εκφράσεις του προσώπου που εγκρίνουμε καθώς και καθημερινή περιβαλλοντικής έκθεσης.

Όμως, διαχρονικά, αποδυναμώνει τη δομή υποστήριξης και το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του. Το δέρμα αρχίζει να χάνει το ύφος όπως το κολλαγόνο υποστήριξη φθείρει.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

Πιθανότατα έχετε ακούσει «ενέσεις κολλαγόνου», ή «κρέμες κολλαγόνο», η βιομηχανία ομορφιάς απάντηση για να βοηθήσει τους άνδρες και γυναίκες καταπολέμηση τα σημάδια της γήρανσης.

Ωστόσο, πιο πρόσφατα, εσωτερική κολλαγόνο συμπληρώματα έχει προταθεί ως ένας αποτελεσματικός τρόπος για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της τα σημάδια της γήρανσης. Μελέτες έχουν δείξει ότι η λήψη κάψουλες κολλαγόνου ενεργοποιεί το σχηματισμό του νέου κολλαγόνου από τον οργανισμό, ενεργώντας έτσι ως συμπλήρωμα αντι-γήρανσης.

Το μόριο του κολλαγόνου ιστορικά έχει θεωρηθεί πάρα πολύ μεγάλα για να απορροφηθούν εσωτερικά αλλά νέες προόδους που έχουν σημειωθεί στην παραγωγή κολλαγόνου βιοδιαθέσιμο με τη μορφή συμπληρωμάτων.

Πιο κολλαγονούχες ομορφιά συμπληρωμάτων στην αγορά περιέχουν αυτό που ονομάζεται «υδρολυμένο κολλαγόνο' – μια ουσία που παράγεται από διασπά το κολλαγόνο που προέρχεται από οστά ζώων ή/και των συνδετικών ιστών. Αναλύεται το κολλαγόνο μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται υδρόλυση, που περιλαμβάνει την αποσύνθεση των ενώσεων από αντίδραση με μόρια νερού.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

κολλαγόνο συμπληρώματα για περιποίηση προσώπου

Κολλαγόνο συμπληρώματα μπορεί να βελτιώσει την ανεπιθύμητη εμφάνιση που προκαλούνται από εξάντληση κολλαγόνο με την ηλικία. Υγιείς ανθρώπους γενικά δεν χρειάζεται να λάβουν συμπληρώματα κολλαγόνο, αλλά πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να λάβουν να προωθήσουν μια νεανική εμφάνιση.

Κολλαγόνο συμπληρώματα έρχονται σε διαφορετικές δόσεις, επειδή χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, όπως η διαχείριση της αρθρίτιδας. Όταν χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα της ομορφιά, το κολλαγόνο πρέπει να περιορίζεται σε περίπου πέντε ή έξι γραμμάρια καθημερινά.

Όταν λαμβάνοντας κολλαγόνο συμπληρώματα, είναι σημαντικό να έχουν επαρκή βιταμίνη C και το αμινοξύ 'λυσίνη' στη διατροφή. Μερικά συμπληρώματα κολλαγόνο επίσης περιέχει βιταμίνη C, όπως είναι υπεύθυνη για την κατασκευή του κολλαγόνου στο σώμα και απαιτείται για το κολλαγόνο λύνω. Άλφα λιποϊκό οξύ είναι ένα άλλο συμπλήρωμα να εξετάσει το ενδεχόμενο λήψης με κολλαγόνο, καθώς μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της βιταμίνης C στο σώμα.

Εάν εξετάζετε τη χρήση συμπληρωμάτων κολλαγόνου για αντι-γήρανσης σκοπούς ή για θεραπεία της μια χρόνια κατάσταση, μιλήσετε με το γιατρό ή τη φυσική υγεία επαγγελματική πριν από την έναρξη σας σχήμα συμπλήρωμα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε κολλαγόνο συμπλήρωμα

κολλαγόνο συμπληρώματα για περιποίηση προσώπου


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post