Købe Valleprotein Proteintilskud


Valleprotein er den højeste lønklasse valleprotein på markedet. Ikke-denatureret og med den største biologiske værdi af et kendt protein, valleprotein pendulfart vitale næringsstoffer hurtigt til dine muskler for optimale resultater.

Valleprotein indeholder nu banebrydende patenterede enzymteknologi, for at støtte protein optagelse.

Valleprotein er lavet af premium grade whey protein koncentrat med over 80% proteinindhold. Det er mikro-filtreret og varmebehandlede ikke for at producere ultra ren protein.

Det er rigt på både BCAAS og glutamin, og er ideel til at hjælpe med at opbygge muskel størrelse, definition og støtte genopretning.

Klik her for at købe valleprotein proteintilskud

Whey Protein – den fineste kvalitet Protein Shake

Købe Valleprotein ProteintilskudWhey Protein fra The Protein værker er den højeste kvalitet whey protein ryste på markedet i dag. Ikke-denatureret og med den største biologiske værdi af et kendt protein, valleprotein protein shake pendulfart de vitale næringsstoffer hurtigt til dine muskler for optimale resultater.

Valleprotein er naturligt lavt indhold af fedt, kulhydrater og laktose og indeholder høje niveauer af afgørende og ikke essentielle aminosyrer som hjælpe shuttle protein til dine muskler post workout og bogføre øvelse. Valleprotein indeholder også banebrydende patenterede enzymteknologi yderligere støtte protein absorption.

Valleprotein er lavet af premium grade whey protein koncentrat med over 80% proteinindhold i hver whey protein shake. Det er mikro-filtreret og varmebehandlede ikke for at producere ultra ren protein. Denne proces sikrer, at proteinet forbliver intakt og så ren som muligt.

Det sætter også pulver at blande nemt og opnå en glat tekstur, giver dig den perfekte protein shake. Valleprotein er rig på BCAAS og glutamin. Det er den ideelle protein hjælp opbygge muskel størrelse, definition og støtte genopretning.

Klik her for at købe valleprotein proteintilskud

Whey Protein Shake med naturlige smagsstoffer

Vores bedst sælgende whey protein shake er lavet af vegetar søde ost, direkte fra Europas førende whey protein producent.

Det er fremstillet på vores topmoderne anlæg lige her i England med vores meget roste alle naturlige smagsvarianter og farver for at skabe den fineste kvalitet whey protein shake.

Ingen fyldstoffer eller fortykkelsesmidler bruges i produktionsprocessen, som sikrer en helt ren produkter. Da vi producerer alle vores protein formler, os selv, tilbyder hver valleprotein ultimative i friskhed.

For uafhængig produktcertificering af dens kvalitet, blot klikke på fanen test af produkter ovenfor for at se for dig selv.

Klik her for at købe valleprotein proteintilskud

Whey Protein Shake For muskel gevinst

Whey proteinpulver er det mest effektive protein for den menneskelige krop. Forskning har vist at ud af alle proteinkilder, valleprotein er fordøjet og mere let absorberes end andre protein, hvilket er grunden til det har længe været valget af bodybuildere og mere for nylig, eliteidrætsudøvere.

Valleproteinpulver, når blandet med vand eller mælk, får direkte ind i dit system hurtigere end hele fødevarer, som er ideel til at “ magiske time ” post øvelse. Et protein shake kan hjælpe opsving, reparation og genbestilling af muskler til maksimal vækst efter træning.

Klik her for at købe valleprotein proteintilskud

Whey Protein test

Som en del af vores omfattende kvalitet og testprotokoller, er valleprotein tilfældigt testet af GYLDEN til WADA forbudte stoffer. Dette giver yderligere ro i sindet for alle, der kan testes for forbudte stoffer fra tid til anden.

Dette er en af de mange grunde til hvorfor professionelle elite hold som Everton Football Club vælger The Protein værker som deres officielle skræddersyede Sports ernæring leverandør.

Kort sagt, er vi forpligtet til at innovere og tilbyde enestående værdi for pengene, samtidig opretholde de højeste mulige kvalitetsniveauer.

Klik her for at købe valleprotein proteintilskud

Ultimative Whey Protein kvalitet

Her, du kan have højeste tillid i produktets kvalitet og levering kilde til vores Whey Protein. Vi personligt kvalitet check hver leverandør og ingrediens før de giver den kvalitet blåstempling.

Sporbarhed, kvalitet og konsistens er de tre ting, vi kræver på hver enkelt ingrediens. Det er den filosofi, der løber gennem hvert produkt vi og indstiller os fra hinanden i en verden af sportsernæring i dag.

Produceret internt på vores egen topmoderne anlæg i Det Forenede Kongerige, det tilbyder uovertruffen niveau af protein renhed og er blevet uafhængigt testet for den ultimative ro i sindet. Vi gøre ikke store krav om vores produkter, vi foretrækker at lade kunde ratings, anmeldelser og feedback gøre taler for os.

Vi tilbyder også en hidtil uset garanti på hvert produkt, du køber fra The Protein værker. Whey Protein protein shake leveres i en genlukkelig foliepose at sikre friskhed og en gratis scoop er inkluderet i alle produkter.

Klik her for at købe valleprotein proteintilskud