Kolagena Dodatkov Za Nego Kože


Kolagena Dodatkov Za Nego KožeZdi se, večina zahodnega sveta je na prizadevanje za boj proti znake staranja, ampak je vedno bolj priljubljen iskati manj vsiljive načine za to.

Torej zakaj je to točno, da je videz naše kože, ki se razgradi s starostjo in kaj lahko storimo?

Kolagen je protein v vezivnega tkiva v našem telesu, in je glavna sestavina naše kože.

Ko se staramo, notranje plasti naše kože izgubi kolagena, zaradi česar je manj prožna in trdno in bolj dovzetni za poškodbe in opazne znake staranja, kot so kože sagginess in gube.

V mlado kožo kolagena okvir je nedotaknjen in koža ostaja navlažena in elastična. Je odporna na veliko obrazno mimiko, sprejmemo kot tudi vsakdanje okoljskih izpostavljenostjo.

Ampak, sčasoma slabi podporne strukture in koža izgubi svojo elastičnost. Koža začne izgubljati svojo ton kot kolagen podporo nosi navzdol.

Kliknite tukaj za nakup kolagena dodatek

Ste najverjetneje slišali "Kolagen injekcije" ali "kreme kolagen", lepotne industrije odgovor na pomoč moških in žensk boj proti znake staranja.

Vendar, pred kratkim, notranji kolagena dopolnitev je bilo priporočeno kot učinkovit način za pomoč v boju proti znake staranja. Študije so pokazale, da pri čemer kolagena kapsul aktivira nastajanje novega kolagena v telesu, kar deluje kot dodatek proti staranju.

Kolagen molekule v preteklosti je bila obravnavana prevelika absorbira interno ampak napredki so bili ugotovljeni pri izdelavi kolagena biološko razpoložljive v obliki dodatkov.

Najbolj osnovi kolagena kozmetični dodatkov na trg vsebujejo, kar se imenuje "hidroliziran kolagen" – snovi, ki jo zrušijo kolagen, pridobljen iz živalskih kosti in/ali vezivnega tkiva. Kolagen je razčlenjena z proces, imenovan hidroliza, ki vključuje razkroj spojin z reakcijo z molekule vode.

Kliknite tukaj za nakup kolagena dodatek

Kolagena Dodatkov Za Nego Kože

Kolagena dodatkov lahko izboljša nezaželene videz posledica izčrpavanja kolagena s starostjo. Zdravi ljudje na splošno ni treba vzeti kolagena dodatkov, vendar mnogi ljudje odločijo, da jih spodbujati mladosten videz.

Kolagen dodatki pridejo v različnih odmerkih, saj se uporabljajo za druge namene, kot so pri upravljanju artritisa. Kadar se uporablja kot lepotni dodatek, kolagena, mora biti omejeno na približno pet ali šest gramov dnevno.

Ko pri čemer kolagena dopolnila, je pomembno, da imajo ustrezno Vitamin C in amino kisline "lizin" v prehrani. Nekaj kolagena dopolnila vsebujejo tudi Vitamin C, saj je odgovoren za izgradnjo kolagena v telesu in zahteva za kolagen obdelovati. Alfa lipoična kislina je drugi dodatek k odločala s kolagenom, saj to povečuje učinkovitost vitamina C v telesu.

Če razmišljate o uporabi kolagena dodatkov za anti-aging namene ali zdravljenje kronično obolenje, govoriti z zdravnikom ali naravnega zdravja poklicne pred začetkom dodatek režim.

Kliknite tukaj za nakup kolagena dodatek

Kolagena Dodatkov Za Nego Kože