Meratol Kundeanmeldelser Og Erfaringer


Meratol Kundeanmeldelser Og ErfaringerMeratol er en spændende ny naturlig kost pille, der gik på markedet bare et år siden i December 2010.

Meratol har fået en masse opmærksomhed i medierne for nylig, især med britiske reality stjernen i kun vejen er Essex, Lauren Goodger. Dette giver mening, som produktet er fremstillet i England af avancerede sundhed Ltd.

Krav til berømmelse med denne nye kost pille er de fire vigtigste ingredienser: Capsicum (Chili), kaktus, brun tang og figenkaktus.

Grunden til hvorfor disse ingredienser får en masse opmærksomhed er fordi Meratol hævder at øge stofskiftet, undertrykke appetitten, blokere kulhydrater og binde fedt henholdsvis. Lad os tage et nærmere kig hvordan:

Klik her for at købe Meratol fra officielle hjemmeside

1. capsicum (Chili ekstrakt)

Denne vigtigste ingrediens er et naturligt stof fra forskellige arter af rød chili, cayenne og paprika peberfrugter. Capsicum er den faktiske ingrediens, der giver disse peberfrugter deres udseende og svidende smag. Capsicum er bevist for at øge stofskifte gennem en proces kaldet termogenese.

Denne interne opvarmning af kroppen kan turbo-charge stofskifte for timer ad gangen, øge den hastighed, hvormed kalorier der bruges af op til 12 x.  Meratol funktioner Capsicum Uddrag i en langsom digesting belægning, som kun leverer vigtige ingredienser en gang i tyndtarmen. Meratol forårsager ikke nogen irritation, selv til dem, der er normalt følsomme til krydret mad.

2. cactus ekstrakt

Cactus ekstrakt fungerer som en naturlig appetitnedsættende som hjælper normalisere lavt blodsukker.  Lavt blodsukker forårsager cravings, sult og overspisning, og er ofte den vigtigste grund bag mest mislykkede kostvaner.

Det virker som en pseudo sukker, snyder kroppen til at tro, at der stadig er glukose i blodet og dermed forhindre sult kvaler. Bladene af kaktus planter hvorfra sker dette ekstrakt indeholder fibre, der svulmer op og gøre dig føle fyldigere længere og dermed undertrykke din appetit. Cactus ekstrakt fungerer også som et diuretikum, at fjerne vand og reducere følelser af at være oppustet.

Klik her for at købe Meratol fra officielle hjemmeside

3. brunalger ekstrakt

Meratol indeholder naturlige brune tangekstrakt, som virker ved at blokere optagelsen af op til 82% af kulhydrater du spiser.

Førende ernæringseksperter har længe hævdet, at begrænse kulhydratindtagelse er en af de hurtigste og mest effektive måder at tabe.

Fødevarer som brød, pizza, pasta, ris og kartofler giver kroppen med store mængder af glucose og energi, som hvis ikke brændt op hurtigt deponeres som fedt – dybest set "lagret energi".

Tang indeholder naturligvis også jod bidrager til at øge skjoldbruskkirtlen funktion, boost metabolisme, mindske høj blod og kolesterol niveauer og hjælpe i afgiftning.

4. figenkaktus ekstrakt

En populær ekstrakt anvendes til sit høje fiberindhold, udvundet fra frugten af kaktus Opuntia Ficus Indica.Figenkaktus ekstrakt har et højt opløselige fibre og arbejder for at "lim" fedt molekyler sammen i ufordøjet mad efter at have spist.

Dette forårsager fedt molekyler er for store til at blive benyttet af kroppen, og bare forlader kroppen som normalt affald. Effekten er omkring en 25% besparelse på mættet fedt indtag, sænke kalorieindhold indholdet af en gennemsnitlig måltid af så meget som 160 kalorier.

Og endelig, Meratol også indeholder 25mg koffein i hver pille. Dette er medtaget for at bidrage til en øget opmærksomhed og årvågenhed, og hjælper med at støtte ydeevne og kapacitet med længere motion udholdenhed.

Sammenlign dette med en regelmæssig 8oz kop kaffe, der har mere end 100mg koffein i en servering! Denne lille mængde af koffein er ikke meget og vil forårsage nogen skade på dit system, hvis du tager det om morgenen som anvist.

Klik her for at købe Meratol fra officielle hjemmeside

Fordele:

Meratol har til formål at målrette de 4 vigtigste problematiske områder forbundet med vægttab:

 • Langsom metabolisme
 • Mad cravings
 • Høj kulhydrat fødevarer
 • Høj fedt fødevarer

Absolut unik som naturlige kost piller gå, Meratol kan prale med et proprietært formel, der kan:

 • Hastigheder op metabolisme af op til 12 x
 • Undertrykker appetitten og forhindrer Cravings
 • Sænker kulhydratindtagelse med op til 82%
 • Sænker daglige fedtindtag med op til 25%
 • Ingen bivirkninger

Ulemper:

 • Har kun været på markedet for et år.
 • Har 25mg koffein per pille.
Klik her for at købe Meratol fra officielle hjemmeside

Udtalelser:

"Jeg har nu mistet 2 sten og jeg er gået fra en størrelse 12 til en størrelse perfekt størrelse 8.""Jeg har blevet benytter Meratol for lidt over en måned og resultaterne har været fantastisk – jeg har mistet en sten, men føles som jeg ikke har haft til at fratage mig selv fra at spise noget, at jeg ville. Det er især nyttigt for at hjælpe til at skære ned din portionsstørrelser, hvis du kan lide mig og har lidt selvkontrol, når det kommer til dine foretrukne fødevarer, men efter brug meratol for en måned jeg ikke engang har til at kæmpe for at spise mindre, da min mave kapacitet synes at have reduceret sig selv"

Jeg fandt denne store youtube video med en kvinde 's første hånd hensyn til hvordan hun tog Meratol at miste 16 pounds efter fødslen af hendes to små børn. Lyt og du kan blive inspireret!

Meratol Kundeanmeldelser Og Erfaringer

Hvor kan du købe Meratol?

I øjeblikket Meratol er kun tilgængelig på deres officielle hjemmeside online men vil tilføje andre detailhandlere inden længe.

For UK ordrer tillader 3-4 arbejdsdage, Europa 4-6 arbejdsdage og Amerika og resten af verden 5-7 arbejdsdage. Fra hvad jeg kan se, det ser ud som du ville få den bedste pris og værdi for pengene, når du køber direkte fra den officielle Meratol hjemmeside.

Og lige et lille tip: du kan gemme mere, når du køber en større pakke. De har mindre end en 1% afkast sats, så chancerne for at du bliver skuffet er lav.

Manufacterer retninger sige at tage 2 piller en gang om dagen i morgen inden morgenmaden.

Selvom Meratol har kun været på markedet for et år, det er langsomt ved at vinde en følgende i Det Forenede Kongerige og USA, og jeg kan forstå hvorfor. Meratol er en fedtforbrænder, appetit suppressant, kulhydrat blocke og fedtforbrænder All-in-one!

Der er masser af action i en lille pille! Grunden til jeg bedømt denne pille som min 3rd favorit er fordi vi har endnu for at se de langsigtede resultater af dens effektivitet, men for nu ser det ud som en sikker, naturlig, effektiv kost pille som er rettet mod alle de svage områder af vægttab. Hvorfor ikke give det en chance?

Klik her for at købe Meratol fra officielle hjemmeside