Meratol Recensioner Och Erfarenheter


Meratol Recensioner Och ErfarenheterMeratol är en spännande ny naturlig kost piller som gick på marknaden bara ett år sedan i December 2010.

Meratol har nyligen fått en stor uppmärksamhet i media, Storbritannien verkligheten star bara vägen ligger främst Essex, Lauren Goodger. Detta är logiskt eftersom produkten är tillverkad i Storbritannien av avancerade Health Ltd

Fordran till berömmelse med denna nya kost piller är de fyra viktigaste ingredienserna: Capsicum (Chili), kaktus, brun tång och fikonkaktus.

Anledningen till varför dessa ingredienser får mycket uppmärksamhet beror Meratol hävdar att öka ämnesomsättningen, dämpa aptiten, blockera kolhydrater och binda fett respektive. Låt oss ta en närmare titt hur:

Klicka här för att köpa Meratol från officiella hemsida

1. capsicum (Chili utdrag)

Denna huvudingrediens är en naturlig substans från olika arter av röd chili, cayenne och paprika paprika. Capsicum är den faktiska ingrediens som ger dessa paprikor deras utseende och blåsbildning smak. Capsicum har visat sig öka metabolism genom en process som kallas termogenes.

Denna inre uppvärmning av kroppen kan turbo-charge ämnesomsättningen i timmar åt gången, öka andelen som kalorier används av upp till 12 x.  Meratol funktioner Capsicum extrakt i en långsamt smälta beläggning, som bara levererar viktiga ingredienser en gång i tunntarmen. Meratol orsakar inte någon irritation, även för dem som är normalt känsliga till kryddstark mat.

2. kaktus extrakt

Kaktus extrakt fungerar som en naturlig aptit suppressant som hjälper normalisera låga blodsockernivåer.  Lågt blodsocker orsakar cravings, hunger och överätande, och är ofta den främsta orsaken bakom mest misslyckade Dieter.

Det fungerar som en pseudo socker, lura kroppen att tro att det fortfarande finns glukos i blodet och därmed förhindra hungerkänslor. Bladen av kaktus anläggningen som görs detta extrakt innehåller fibrer som sväller och gör att du känner fylligare längre och därmed undertrycka din aptit. Kaktus extrakt fungerar också som ett diuretikum, eliminera vatten och minska känslor av att vara uppsvälld.

Klicka här för att köpa Meratol från officiella hemsida

3. brun algextrakt

Meratol innehåller naturligt brun tång extrakt, som fungerar genom att blockera upptaget av upp till 82% av kolhydrater du äter.

Ledande dietister har länge hävdat att begränsa kolhydratintaget är en av de snabbaste och mest effektiva sätten att gå ner i vikt.

Livsmedel som bröd, pizza, pasta, ris och potatis ger kroppen med höga halter av glukos och energi, som om inte bränt snabbt sättas in som fett-i princip "lagrad energi".

Alger innehåller också naturligt jod som hjälper till att öka sköldkörtel funktion, öka ämnesomsättningen, minska höga blod och kolesterol och hjälpande i avgiftning.

4. fikonkaktus extrakt

En populär extrakt används för dess höga fiberinnehåll, ur frukten av kaktus Opuntia Ficus Indica.Fikonkaktus extrakt är hög i löslig fiber och arbetar för att "limma" fett molekyler tillsammans i osmält mat efter att ha ätit.

Detta orsakar fettmolekyler vara för stor för att utnyttjas av kroppen, och bara lämnar kroppen som vanligt avfall. Effekten är runt en 25% besparing på mättat fettintag, sänka kaloriinnehållet i en genomsnittlig måltid med så mycket som 160 kalorier.

Och slutligen, Meratol också innehåller 25mg koffein i varje piller. Detta ingår att bidra till ökad uppmärksamhet och vakenhet och hjälper till att stödja prestanda och kapacitet med längre öva uthållighet.

Jämför detta med en vanlig 8oz kopp kaffe som har mer än 100mg koffein i en servering! Denna lilla mängd koffein är inte mycket och kommer att orsaka någon skada för ditt system om du tar det på morgonen som riktas.

Klicka här för att köpa Meratol från officiella hemsida

Fördelar:

Meratol syftar till att rikta 4 huvudområden problematiskt att förknippas med viktminskning:

 • Långsam ämnesomsättning
 • Mat cravings
 • Höga kolhydratinnehåll livsmedel
 • Hög fett livsmedel

Definitivt unikt som naturligt bantningspiller gå, Meratol stoltserar med en egen formel som kan:

 • Snabbar upp ämnesomsättningen av upp till 12 x
 • Dämpar aptiten och förhindrar Cravings
 • Sänker kolhydratintag med upp till 82%
 • Sänker dagliga fettintag med upp till 25%
 • Inga biverkningar

Nackdelar:

 • Har bara varit på marknaden för ett år.
 • Har 25mg koffein per piller.
Klicka här för att köpa Meratol från officiella hemsida

Rekommendationer:

"Jag har nu förlorat 2 sten och jag har gått från en storlek 12 till en perfekt storlek 8""Jag har använt Meratol för drygt en månad och resultaten har varit fantastiska – jag har förlorat en sten, men känner att jag inte har haft att beröva mig själv från att äta något som jag ville. Det är särskilt användbart för att hjälpa att minska din portionsstorlekar om du är som mig och har lite självkontroll när det gäller din favoritmat, men efter att ha använt meratol för en månad hade även jag kämpa att äta mindre eftersom min mage kapacitet verkar har minskat med sig"

Jag hittade denna bra youtube-video med en kvinna 's första hand hänsyn till hur hon tog Meratol att förlora 16 pounds efter födelsen av hennes två små barn. Lyssna och du kan bli inspirerad!

Meratol Recensioner Och Erfarenheter

Där kan du köpa Meratol?

För närvarande, Meratol är endast tillgänglig på deras officiella sajt på nätet men kommer att lägga till andra återförsäljare inom kort.

För UK order kan 3-4 arbetsdagar, Europa 4-6 arbetsdagar och Amerika och resten av världen 5-7 arbetsdagar. Från vad jag kan se, det ser ut som du skulle få bästa pris och värde för pengarna när du köper direkt från den officiella hemsidan för Meratol.

Och bara ett litet tips: du kan spara mer när du köper ett större paket. De har mindre än en 1% avkastning ränta så chansen att du är besviken är låg.

Manufacterer riktningar säga att ta 2 piller en gång om dagen på morgonen innan frukost.

Även om Meratol har bara funnits på marknaden i ett år, det vinner en följande i Storbritannien och USA och jag kan förstå varför. Meratol är en fett brännare, aptit suppressant, kolhydrat blocke och fett brännare allt i ett!

Det är en hel del åtgärder i ett litet piller! Anledningen till att jag fått detta piller som min tredje favorit är eftersom vi har ännu inte för att se de långsiktiga resultaten av dess effektivitet, men för nu ser det ut som en säker, naturlig, effektiv diet piller att mål alla svaga områden i viktminskning. Varför inte ge det ett försök?

Klicka här för att köpa Meratol från officiella hemsida