Suplimentele De Colagen Pentru îngrijirea Pielii


Suplimentele De Colagen Pentru îngrijirea PieliiSe pare că majoritatea lumii occidentale este pe o căutare pentru a lupta semnele de imbatranire, dar este din ce în ce mai populare pentru a căuta mai puţin intruziv de moduri de a face acest lucru.

Deci, ce este exact că aspectul pielii noastre degradează cu vârsta şi ceea ce poate putem face despre asta?

Colagenul este o proteina care se găseşte în conjunctiv tesuturi in tot corpul nostru, şi este o componentă majoră a pielii noastre.

Aşa cum am varsta, pielea noastra stratul interior pierde colagen, făcându-l mai suplu şi ferm si mai vulnerabil la daune şi semnele vizibile ale îmbătrânirii, sagginess pielii şi ridurile.

În pielea tanara, cadrul de colagen este intact si pielea rămâne hidratata si elastica. Este rezistent la multe expresii faciale adoptam, precum şi expunerea mediului zi cu zi.

Dar, în timp, structura de sprijin slabeste si pielea isi pierde elasticitatea. Pielea începe să-şi piardă tonul său ca colagen suport poartă în jos.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Cel mai probabil aţi auzit de "injectii cu colagen", sau "colagen creme", industria de frumuseţe răspunsul la ajutând, bărbaţi şi femei lupta semnele de imbatranire.

Cu toate acestea, mai recent, Suplimente colagen interne a fost recomandat ca o modalitate eficientă de a ajuta la lupta împotriva semnele de imbatranire. Studiile au arătat că luarea de colagen capsule activeaza formarea de colagen nou de organism, astfel acţionează ca un anti-îmbătrânire supliment.

Molecula de colagen istoric a fost considerat prea mare pentru a fi absorbită pe plan intern dar noi progrese s-au remarcat în a face colagen biodisponibilitate sub formă de suplimente.

Mai pe bază de colagen frumusete Suplimente pe piaţă conţine ceea ce se numeşte "Colagen hidrolizat" – o substanţă produsă de rupere jos colagen derivat din oase de animale şi/sau ţesuturile conjunctive. Colagen este rupt în jos printr-un proces denumit hidroliză, care implică descompunerea compusilor de reacţie cu moleculele de apă.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Suplimentele De Colagen Pentru îngrijirea Pielii

Suplimente de colagen poate îmbunătăţi aspectul nedorite cauzate de epuizarea stratului de colagen cu vârsta. Oameni sănătoşi, în general, nu este nevoie să luaţi suplimente de colagen, dar mulţi oameni aleg să le ia pentru a promova un aspect tineresc.

Colagen Suplimente veni în doze diferite, deoarece acestea sunt utilizate în alte scopuri, cum ar fi gestionarea de artrita. Atunci când este utilizat ca un supliment de frumusete, colagenul trebuie să fie limitată la aproximativ cinci sau şase grame zilnic.

Atunci când luaţi colagen Suplimente, este important să aibă suficientă vitamina C şi acid amino "Lizină" in dieta. Unele suplimente de colagen conţin, de asemenea, vitamina C, deoarece este responsabil pentru construirea de colagen în organism şi necesar pentru colagen pentru a lucra. Acid alfa Lipoic este un alt supliment să ia în considerare lua cu colagen, ca maximizează eficacitatea de vitamina C în organism.

Dacă sunteţi în vedere utilizarea de colagen Suplimente anti-îmbătrânire în scopuri sau în tratamentul de o boala cronica, vorbesc cu medicul dumneavoastră sau naturale de sănătate profesionist înainte de a începe ta regim de supliment.

click aici pentru a cumpara supliment de colagen

Suplimentele De Colagen Pentru îngrijirea Pielii